Nada Brachma

klankschalen

Nada brachma= de wereld is klank========Alles is trilling

Klankschalen zijn hele oude instrumenten afkomstig uit de Himalaya. Over de oorsprong en het gebruik is weinig bekend. In de 50er jaren van de vorige eeuw zijn ze pas in onze westerse wereld geïntroduceerd.

Klankschalen produceren heldere en zuivere klanken, boven en ondertonen. Volgens de overleveringen werden ze gebruikt bij rituelen en voor heling.

De schalen zijn opgebouwd uit diverse soorten metaal en de onderlinge verhouding van de metalen, samen met de vorm, de dikte van het metaal, de dikte van de rand  en diverse andere aspecten zorgen voor klankkleur en de effecten van de schaal.

De schalen hebben een vloeiende en harmonische vorm.

De trillingen van de klankschalen hebben een harmoniserend en regulerend effect. In onze westerse maatschappij staan we bloot aan vele onzichtbare trillingen. Het gebrom van de koelkast, de ventilator van de computer, auto’s, machines, vlieguigen ed. door deze diverse invloeden ontstaan er op celniveau chaotische trillingen. Door de klanken van de zingende schalen word deze chaos teniet gedaan en ontstaat er afstemming, en zuiverheid.

Het lichaam ontvangt de trillingen rechtstreeks zonder tussenkomt,

Sommige klanken geven energie, andere zijn juist ontspannend en rustgevend.

Ze hebben een invloed op de patronen van je hersengolven. Het patroon wordt evenwichtiger hierdoor wordt je bewustzijn zuiverder en je denken helderder.

Ze hebben een bevrijdend effect op rigide mentale patronen (piekeren)

Geven afstemming op eigen frequentie van het lichaam

chinese klankschalen 042

Hebben een harmoniserende invloed op ons hele wezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s