2 Comments

    1. Dag Jeannette, fijn dat je niet rent. Rust is de oplossing om met je innerlijke conflicten om te gaan. Rustig gaan zitten en opmerken wat er gebeurt in het lichaam. Merk je hartslag, je adem, heb je het koud of warm? Geef het ruimte in je lichaam, observeer. Probeer niet te oordelen over wat je ervaart, laat het er gewoon zijn. Op de pagina met oefeningen vind je mooie oefeningen of op de pagina gratis vind je ook ontspanningsoefeningen met klankschalen. Je kan natuurlijk ook een afspraak maken. Op dit moment zelfs via skype.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s