Bil pijn

pexels-christine-johnson-6369597

Pijn in de bil.

Ischias-achtige klachten.

Vrouw rechts klappend pijn sinds dinsdag pijn in linkerbil. Man rechts klappend sinds dinsdag pijn in rechterbil.

De vrouw komt langs in de praktijk met de vraag wat dat kan zijn?

Ik vraag haar; wat is er gebeurt met betrekking tot zitten/ bezitten enz.

Ze antwoord; hmm kan niets bedenken alleen dat we vakantie hebben sinds vrijdag.

Ik vraag haar: is er iets gebeurt met betrekking tot je kinderen, heb je ze wat meer losgelaten. Ik weet dat ze een zoon van 17 en een dochter van 15 heeft. Nee dat denk ik niet, antwoord ze.

We babbelen wat verder en opeens zegt ze; Afgelopen weekend zaten we samen te praten en zeiden tegen elkaar en de kinderen;

W gaan deze vakantie niet meer op jullie zitten te wachten, jullie kunnen het zelf wel regelen.

BAM

Haar pijn was de volgende dag over.

Pijn in bil

Vrouw rechtsklappend.

Ze heeft een puberende zoon van 17 die net verkering heeft. Vrouw vindt dat lastig, heeft angst zoon ‘kwijt’ te raken aan schoonfamilie. Ze heeft regelmatig last van haar linker bil.

Dan realiseert ze zich dat zoonlief een zelfstandig mens is. Ze is zijn moeder en kan hem zo goed mogelijk begeleiden. Het kind is niet haar bezit.

plaatje afkomstig uit het 5BN kwartetspel ontworpen door Hellen van Rooijen van centrum Natuurlijk Vertrouwen.

Nog een casus.

Ik krijg een appje.

“Ik heb pijn in me bil wat vanuit rug komt en naar benen uitstraalt al een dag of 5 weet niet zo goed wat lichaam probeert duidelijk te maken 😘”

Bil zou kunnen gaan over ” bezitten” Je been over welke weg wandel ik. Ik kan weer voorruit. Ben je links of rechts klappend? Ik deel n voorbeeld van bil. (ik deel bovenstaande voorbeelden met haar)

Wauw klopt wat betreft mijn zoon bizar dacht werk gerelateerd maar dit klopt als n bus ❤️

Het verhaal. Ze heeft weinig en moeizaam contact met haar zoon en wijt dat aan zijn vriendin. Ze maakt zich wat zorgen of haar zoon volgende week wel op haar verjaardag zal komen. De avond voor haar verjaardag krijgt ze bericht dat hij niet komt. Daarna begint de pijn in haar bil en been. Na het inzicht is de pijn de volgende dag verdwenen.


Ik vind dit altijd zo leuk, zo inspirerend. Die samenloop van gebeurtenissen, het is er altijd. Ik blijf me verwonderen over de werking van het lichaam en het leven. Ik voel me dankbaar dat ik deze kennis mag en kan delen met eenieder die er voor open staat.

Yvonne Coppens

Ik vind het fijn als je jouw verhaal wil vertellen, ik deel ze graag, al dan niet anoniem. En als je jouw verhaal nog niet kent dan kunnen we samen op zoek naar de oorzaak van jouw klacht of patroon.

speel en heel

Samen doen en delen. Samen met Feikje Kenter organiseer ik ontspannen belevenissen waarin we de deelnemers op een speelse manier laten kennismaken met de biologische natuurwetten. Vind jij het leuk als we dat doen op jouw locatie stuur dan even een berichtje om een en ander af te stemmen. Hier vind je meer informatie.

lees hier meer ervaringsverhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s