Aquera Analyse

Zelfkennis leidt naar Zelfvertrouwen

Een bijzondere tool voor persoonlijke groei.

Aquera Analyse

(voorheen va voice analyse of stemanalyse) is een snelle en  eenvoudig methode om inzicht krijgen in de sterke en  zwakke kanten van je persoonlijkheid,  je  energetische balans en je psychische gesteldheid.

Het is een geavanceerd computersysteem dat via een korte stemopname of hersenscan een diep inzicht geeft in de mens.

Waarom

Het  bewust  worden van je diepere emoties en je (onbewuste) reactie patronen brengt je bij de kern van wie je bent. Hierdoor kom je in contact met je eigen waarden en normen. Je leert grenzen te herkennen waardoor je betere keuzes kan maken. Je wordt je bewust van wat voor jou echt belangrijk is.

Aquera analyse combineert   de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten met eeuwenoude kennis en wijsheid.

.

Hoe

Na een korte uitleg  maken we een meting. Dit kan door middel van een stemopname of door middel van een hersenscan.

Bij een stemopname spreek je in een microfoon die aangesloten is op de computer. Je praat een aantal minuten (ong 3 tot 6), waarna  het programma aan het werk gaat. Na een paar minuten kunnen we de belangrijkste punten bespreken.  De stemopname geeft een diep inzicht in je emotionele en psychische gesteldheid.

Bij een hersenscan krijg je een band om je hoofd die aangesloten is op de computer. Deze meet ook je diepe hersengolfpatronen en ook hierbij krijgen we inzicht in jouw emotionele en psychische gesteldheid.

Via een app op je telefoon maak je een korte stemopname welke je naar mij verstuurt. Via een online consult krijg je dan uitleg over de analyse.

Maak een afspraak

06 54 30 8005 of mail ontspannenleven@gmail.com

PDF

Als de computer de analyse na een paar minuten heeft verwerkt bespreken we de belangrijkste punten. Het is een zeer uitgebreid programma en je hoeft het allemaal niet te onthouden want na afloop krijg je een rapport per pdf thuisgestuurd.

Geluidsbalans

Het programma beschikt over de mogelijkheid een  geluidsbalans te maken,  zgn frequentietherapie. Deze frequenties zijn volledig afgestemd op jouw persoonlijke analyse en activeren en stimuleren het zelf herstellend vermogen van het lichaam. De balans is helemaal afgestemd op jouw analyse.. Dit gebeurt geheel automatisch aan de hand van de meting. Je kan dit heel eenvoudig luisteren via een app op je telefoon. De app is gratis te downloaden.

Voor wie  

Voor iedereen die vindt dat gezondheid  meer is dan de afwezigheid van ziekte.  Als jij zelf de verantwoordelijkheid wil nemen voor je leven en welzijn.  Zelfkennis zorgt ervoor  dat je beter in staat bent je behoeften te begrijpen en daardoor betere keuzes kunt maken op diverse levensgebieden.  

Zelfkennis leidt naar Zelfvertrouwen.

Wat levert het  op

*Een schat aan informatie over onbewuste en bewuste kwaliteiten op persoonlijk, emotioneel, sociaal en impulsief gebied.

*Een beeld van onbewuste en bewuste karaktereigenschappen

*Inzicht in hoe je overkomt bij de ander.

*Een overzicht van hoe de energie is verdeeld volgens de chakra’s

*Inzicht in emoties die energie kosten en welke energie opleveren

*Inzicht in de belasting van organen of lichaamssystemen.

*Inzicht in jouw functioneren onder druk .

*een volledig afgestemde geluidsbalans

06 54 30 8005

ontspannenleven@gmail.com

Hoe nu verder

Een stemanalyse kan het begin zijn van een traject waarbij je wil werken aan je persoonlijke ontwikkeling of een bepaalde klacht of ziekte.

Voor therapeuten, coaches, ondernemers.

Ben jij ondernemer, coach of therapeut en wil jij snel, betrouwbaar, non invasief en pijnloos je cliënten kunnen analyseren. Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Herstel de balans.

Bel direct om een afspraak te maken

06 54 30 8005

ontspannenleven@gmail.com

De weg naar zelfvertrouwen begint met het kennen van jezelf.

Als je iets of iemand niet kent dan vertrouw je diegene ook meestal niet. Het herkennen van je gedrag, je gewoontes, je gedachten. Zelfkennis leidt naar meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen geeft kracht, je kan dan handelen vanuit het weten wat goed voor je is. je bent in staat betere keuzes te maken. Je weet wat je nodig hebt en wat wel en niet bij je past. Je krijgt meer respect voor jezelf en voor je innerlijke aard. Je gaat meer leven in harmonie met jezelf en je omgeving omdat je afgestemd raakt.

Ik werk volgens het principe van dana Mijn investering in de aquera analyse is ongeveer 2 uur.

HIer lees je mijn motivatie om voor dana te werken.

Like aquera analyse op facebook