Body, mind, soul coaching

Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe dan?

Het doel van deze coaching of begeleiding is je inzicht te geven in  gebeurtenissen en patronen in je leven. Zodat er acceptatie en rust kan ontstaan en je leven daarna meer ontspannen kan zijn. Je zult ontdekken dat toeval niet bestaat, en dat er alleen maar logische verandering is, aanpassing.

Er zijn diverse invalshoeken van waaruit je jouw leven bekijken.

* lichaam, ongemakken, klachten, ziekten.

*geest; gedachten, overtuigingen.

*ziel ; gedrag en patronen.

In je leven krijg je te maken met allerlei omstandigheden.  Ontslag, scheidingen,  burn out, depressie, slechte relaties, verlies van een partner/ ouder/ vriend, een diagnose, een ongeluk noem het maar op. Het gebeurt je en je moet er mee omgaan. Niet iedereen kan de emoties en gevoelens die daarbij horen goed doorvoelen, soms is daar ook geen tijd en ruimte voor. Deze emoties kunnen zich vastzetten in het lichaam en uiteindelijk leiden tot fysieke en/of mentale klachten of ongewenste patronen of gedragingen.

De biologische natuurwetten

Alles is energie. Energie drukt zich uit door middel van Leven, dus ook door ons lichaam.  In de natuur bestaat geen ziek en gezond, enkel aanpassing aan de veranderende omstandigheden. Ziekte  is de  aanpassing van het lichaam aan een zeer precies moment waarop we geen oplossing hadden.  Dat is precies wat de wet van karma omschrijft. Elk gevolg heeft een logische oorzaak.

Dr Hamer heeft in de jaren 80 van de vorige eeuw het verband ontdekt tussen gebeurtenissen die we meemaken en de uitwerking daarvan in ons lichaam (oftewel welke ‘ziekte” ontstaat). Hij ontdekte dat niet wat we meemaken van invloed is,  maar de manier waarop we de gebeurtenis ervaren van doorslaggevend belang is.

Familie tijdlijnen/ stamboom

Karakter en programmeringen, doen en laten van een individu, ziekten en kwalen worden doorgegeven van generatie op generatie. Traumatische gebeurtenissen zoals bv oorlogservaringen, overvallen, verkrachting, verdrinking, natuurrampen die niet verwerkt konden worden zijn herinneringen die overgedragen worden op de volgende generatie. Als  de omstandigheden het toelaten zullen deze herinneringen terugkomen in oa  acties, levensgebeurtenissen, gevoelens, ongelukken, beroepen enz in de familie. Herinneringen worden doorgegeven totdat ze bewust worden en opgelost worden, dan stopt het. Met vrije wil en bewustzijn kunnen we onopgeloste emotionele herinneringen loslaten en oplossen.

Levensblauwdruk;

Je levensblauwdruk is de periode vanaf 9 maanden voor de conceptie,  de conceptie zelf, de zwangerschap, de bevalling en het eerste levensjaar. Dit is echt letterlijk jouw levensblauwdruk: het drukt een grote stempel op je leven. De emoties die moeder en vader ervaren in deze periode ervaar jij,  als beginnend mens, als van jou. Er is nog geen onderscheid tussen jij en de ander.  Hierbij is het ‘idee’ waarmee je verwekt wordt ook zeer bepalend voor je leven. Een kind/mens geeft expressie aan het doel van zijn conceptie. Iedereen heeft één of meerdere thema’s in zijn of haar leven. Hier ontkom je niet aan, maar inzicht hierin maakt veel in jouw leven duidelijk. Ook de geboorte is zeer crusiaal, wat waren de omstandigheden rondom jouw geboorte? Deze periode is bepalend voor veel patronen in je leven.

Mijn ervaring;

Ikzelf heb de afgelopen jaren veel van mijn eigen thema’s en die van mijn medecursisten en van mijn leerlingen mogen onderzoeken en ontdekt dat het leven nog boeiender en wonderbaarlijker in elkaar steekt dan ik me had kunnen bedenken. Het is een consequent systeem, alles heeft zijn juiste plek. Het geeft me rust en ontspanning. Tegelijkertijd is er de nieuwsgierigheid om alles tot in detail uit te pluizen en te willen snappen. Zoals bij alles hier dus ook de tweestrijdigheid van het leven. Leven wat enkel kan bestaan als er 2 tegenpolen zijn die elkaar aantrekken en afstoten.

Ik krijg een steeds diepere verbinding met mijzelf, ik leer nog meer te vertrouwen op mijn intuïtie en kan mijn lichaam steeds beter geven wat het nodig heeft. Hierdoor kan ik gewoon mezelf zijn in alle omstandigheden en kan ik er ook zijn voor jou. In een open aandacht en zonder oordeel.

Samen onderzoeken we aan de hand van jouw vragen wat jij nodig hebt om meer ontspannen te leven. Je krijgt opdrachten die je inzicht geven in je patronen en overtuigingen om thuis mee aan de slag te gaan.

praktische informatie

Op dit moment vinden deze gesprekken vinden plaats via skype of wandelend op gepaste afstand.

tarief; 30 minuten 30.– euro, 60 minuten 60.– euro, 90 minuten 90.– euro

yogagroningen@gmail.com 06 54 30 8005

Hier vind je een oefening om je eigen beste vriendje te worden.

privacybeleid

algemene voorwaarden