Ervaringen

elk gevolg heeft een logische oorzaak

Biologisch/ holistisch denken is nog niet zo algemeen. Als we klachten, pijn of ongemak ervaren willen we er zo snel mogelijk vanaf. We gaan naar de dokter voor een pil of operatie of vragen een therapeut om een alternatief zalfje of therapie.

Maar elk gevolg heeft een logische oorzaak. Daarom deel ik op deze pagina ervaringsberichten zodat je kunt leren hoe biologisch/ holistisch denken werkt.

Waar het om gaat bij biologisch, holistisch leren denken is op zoek te gaan binnen in jezelf. In jouw leven. Hoe heb je de situaties in jouw leven ervaren.

Je bent niet ‘schuldig’ aan je klacht of ziekte of patroon het is een logisch gevolg van hoe jij het leven beleefd.

Het onderzoeken, rustig stil te staan bij, niet te oordelen over jezelf of de ander en uiteindelijk leren accepteren of veranderen wat je niet kan accepteren, kortom bewust worden van van je patronen en gewoonten zal je een meer ontspannen leven opleveren.

Lees met een open blik en verwonder je over de magie van het leven.

Ook in mijn blogverhalen zul je veel herkenning vinden.

yvonne heeft me geleerd naar mezelf te kijken met zachtere ogen zodat ik nu gemakkelijker kan zien waarom ik soms zo boos en geïrriteerd  reageer. Nu herken ik de triggers en voel ik me veel rustiger. Jeanet
yvonne coppens

yvonne coppens

Kom je er zelf niet uit en wil je hier wat begeleiding bij dan kun je bij mij terecht. Ik leer je anders te kijken naar je zelf en je leven. Zodat je zelf leert de verbanden te ontcijferen en de taal van je lichaam en het leven te begrijpen.

Meer dan 25 jaar onderzoek ik de interactie tussen lichaam, geest en ziel, zowel bij mezelf als bij mijn cursisten en cliënten.

Mijn tools zijn de eeuwenoude yoga filosofie, de biologische natuurwetten en de innovatieve software van Aquera.

Ik doe dit zowel in individuele sessies als in workshops, trainingen en lezingen.

Heb je zelf een mooie ervaring, dan deel ik die graag op deze pagina, al dan niet anoniem.