Ontspannen OP KOERS

yvonne coppens

Meer dan 25 jaar onderzoek ik het verband tussen lichaam, geest en ziel.

Met mijn diepgaande kennis en ervaring kan ik jouw ondersteunen tijdens zware en moeilijke periodes van je leven.

OP KOERS

Persoonlijke gezondheid begeleiding op maat.

 • Persoonlijke begeleiding op het gebied van yoga, gezondheid of persoonlijke ontwikkeling.
 • Afgestemd op je eigen behoeften.
 • Je kan je eigen programma samenstellen of je neemt een traject wat je aanspreekt.

Ik houd je graag OP KOERS . Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen door moeilijke perioden van hun leven.

OP KOERS begeleiding, verdieping, inspiratie op maat.

Voor wie

 • Als je even je koers kwijt bent.
 • ,Als er is een windstilte is in je leven, Je dut een beetje in, vind het leven wat saai.
 • Als je alle zeilen bij hebt moeten zetten
 • Als je averij hebt opgelopen
 • Als je behoefte hebt aan meer diepgang.
 • Als je een zware periode voor de boeg hebt
 • Als er een kink in de kabel was
 • Als je schoon schip wil maken
 • Als het de spuigaten is uitgelopen
 • Als het tij tegen zit
 • Als je de volle laag hebt gehad
 • Als de wind van voren komt


Wat is er mogelijk

Traumasessies

Diepe trauma heling. Gebeurtenissen in je leven, waar je niet direct een oplossing voor hebt, zetten zich vast in je lichaam. Door te leren voelen in je lichaam kan het trauma oplossen. Anderhalf tot 3 uur. 75,– per uur. Het is niet vooraf te bepalen hoelang een sessie duurt.

Stemanalyse

Wat je zegt dat ben je zelf. Een bijzondere tool voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid op emotioneel, fysiek en psychologisch gebied. Vanaf 89.– zie link voor details herstel de balans

Yogatherapie

Diepgaande ontpannings sessies. Adem, houding, meditatie en meer. Anderhalf tot 2 uur 75,– per uur. Zie link voor meer details. yogatherapie

Persoonlijke yoga lessen

Volledig afgestemd op dat wat jij nodig hebt op dit moment. Raja yoga- hatha yoga- yin yoga- stoel yoga- slow yoga. 90 minuten 75.– euro. Ook mogelijk met meerdere personen, dan bespreken we de prijs.

Yoga verdieping

Verdieping van je yogabeoefening. Het pad van Yoga is een diepgaand innerlijk proces. Je leert te vertrouwen op eigen waarneming en ontdekt hoe je de signalen van het lichaam en het leven kan duiden. Prijs ochtend of middag ( 3uur) 150.– Ook mogelijke als traject. Zie link voor meer info yoga

Gezondheidsbegeleiding

Uitleg over je klachten gezien vanuit de biologische natuurwetten. Een eenmalig gesprek of een traject. Zie link voor meer info.

begeleiding

Slaap coaching

Slaapcoaching; stemanalyse en geluidsbalans voor 3 maanden, oefeningen, opdrachten, 3 gesprekken van een half uur, na 3 maanden een nieuwe screening en een aangepaste geluidsbalans voor 3 maanden. euro 197.–

Uitwerken familie stamboom

Hoe heeft de familie stamboom invloed op jouw leven.

Uitwerken levensblauwdruk

De invloed van je geboorte, je zwangerschapsperiode en je eerste paar levensjaren op je leven nu.

Inspiratiewandelingen

We gaan lekker aan de wandel in de natuur. Tijdens het wandelen openen zich steeds nieuwe vergezichten, zowel in de buitenwereld als in jouw binnenwereld. Minimaal 2 uur a 27.– per uur

Geef jezelf de tijd en de ruimte om te LEVEN.

Samen zetten we een koers uit naar jouw ideale bestemming, naar hoe jij graag wil leven.. We gaan op zoek naar de oorzaken van je klachten en analyseren wat je lichaam je wil vertellen. We vinden oplossingen voor jou zodat jij leert hoe je jouw leven OP KOERS kan houden.

waar doen we dit

Het meeste aanbod kan prima online.

Van 15 december 2022 tm 1 maart 2023 Algarve, Portugal Portimão

Van april tot november 2023 Groningen

Binnen een straal van 10 km om Portimao of Groningen kom ik zo naar je toe. Woon je verder weg dan reken ik reis kosten. 25 euro per uur en 40 cent per km.

Een ontspannen natuurlijke omgeving doet wonderen. De kust van Zuid Portugal is een van de mooiste kusten van de wereld . Prachtige stranden, woeste kliffen, pittoreske stadjes, vriendelijke bevolking het is er allemaal in grote hoeveelheden. Meestal is er ook volop zon en lekkere temperaturen. Je kan er heerlijke wandelingen maken, in deze sfeer ontspan je als vanzelf. En ontspanning is de belangrijkste voorwaarde om het zelf helend vermogen van het lichaam te activeren en te stimuleren.

Natuurlijk ga je lekker vakantievieren hier. Maar buiten dat kun je een of meerdere afspraken met mij maken om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid of je welzijn. Zodat jouw leven OP KOERS blijft. Ik garandeer je inzichten in oude patronen en gewoonten zodat er nieuwe uitzichten ontstaan.

Leef vanuit je hart, met wijsheid

H-E-A-R-T

Herkennen- Erkennen- Accepteren- Reflecteren- Transformeren

Herkennen

In kaart brengen van de situatie op dit moment. Wat zijn je klachten, waar loop je tegenaan..

Erkennen

Ruimte geven aan de gevoelens en emoties die daarbij horen.

Accepteren

Oke, dit is de situatie op dit moment. Het mag er allemaal zijn. Als ik het anders had gekund had ik het anders gedaan.

Reflecteren

Is dit nog werkzaam voor mij of wil ik het anders.

Transformeren.

Hoe wil ik het WEL!

Dan ben je weer bij herkennen. Steeds ontdekken hoe de nieuwe overtuiging/ gedachten/ patronen/ gewoonten andere situaties op je pad brengt.

We werken altijd op 3 niveaus.

denken- voelen- gedrag

Ja ik wil graag OP KOERS blijven.

.

Sinds 2000 leef ik aan boord van een zeilend schip. Zeilen en varen zijn goede metaforen voor het leven.

‘Mijn ervaring van vandaag is heel bijzonder. Ik stapte deze dag open in en had me voorgenomen het gewoon op me af te laten komen, me open en kwetsbaar op te stellen en te gaan ervaren en voelen. Door de veilige en open sfeer is dit erg goed gelukt. Deze dag heeft mij weer een beetje meer bij mezelf gebracht, mij meer innerlijke rust gegeven en me mijn lijf en mijn ZIJN laten ervaren en voelen. De ervaringen aan deze dag neem ik mee in mijn verdere reis naar wie ik ben en waar ik naar toe wil gaan.

Nienke

Het leven. Is idd net een schip
Op koers blijven kan ik alleen door zelf aan het roer te staan.
Yvonne je helpt me met deze koers te houden, door me oude patronen te doorvoelen.
Door jou warme stem en deskundigheid is er Veiligheid.
Hierdoor kom ik in korte tijd de storm voortkomend uit oude patronen uit weer terug in het heldere hier en nu.
Op naar het volgende schakeltje in de ketting.
Want het leven is als een schip in weer en wind schade opgelopen en wat onderhoud verdient.
In dankbaarheid

Lisa
OP KOERS