Tijd voor je gezin

Tijd voor je gezin.

Een drukke baan combineren met een gezin is heel normaal in deze tijd. Maar het is ook bijna normaal dat gezinnen na een tijdje uit elkaar vallen, of dat een van de 2 jonge ouders een burn out krijgt. Daarom biedt ik je de mogelijkheid quality time door te brengen met je gezin.

Een ochtend of een middag in rust en ontspanning van elkaar genieten. Elkaar leren kennen en waarderen op een ander niveau.

Een yogales voor het hele gezin draait om SAMEN. Ontdekken hoe je moeiteloos op elkaar kan afstemmen en met plezier samen kunt bewegen.

Na afloop van de les is er de mogelijkheid gebruik te maken van de keuken om een gezamenlijke maaltijd te bereiden of om met mooi weer lekker op het terras een broodje te eten terwijl de kinderen spelen in de tuin.

Wat levert het op;

Een ontspannen tijd met elkaar. Daardoor ontstaat er ruimte om elkaar met andere ogen te zien. Ondersteuning, vertrouwen, contact, aanraking, zachtheid, liefde

Wat kunnen we doen;

Yoga/ ademoefeningen/ aandacht/concentratie oefeningen/ massage/ aanraking/ ontspannings oefeningen/ meditatie/ zintuigen oefeningen/ klankschalen.

Het is ook een leuk idee voor opa’s en oma’s met hun kleinkinderen.

Lees hier een ervaring van een gezin.

lente yoga met je gezin

Tijd voor je gezin nodig? Kom langs voor een ochtend, een middag of een avond.

Wat kost het.

Dana; het principe van vrijgevigheid. Het is mijn wens te leven in een wereld waarin we van elkaar leren en met elkaar delen; elkaar waarderen om wie we zijn.

Daarom is tijd voor jezelf gebaseerd op Dana. Aan het einde van het dagdeel bepaal jij wat je geeft.

Dana is een systeem dat gebaseerd is op redelijkheid. Dana is een gift, geschonken vanuit het hart, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden.

Dana doet een appèl op eigen verantwoordelijkheid en redelijkheid. Eenvoudig uitgangspunt is: Je weet wat redelijk is en van daaruit doe je wat je kunt, niet meer en ook niet minder. Wat je doet, doe je graag en van harte, net zoals degenen die hun kennis en kunde met jou delen dat graag en van harte doen.

Het is afkomstig uit het Boeddhisme, het is één van de tien perfecties en wordt als eerste genoemd. Dana is daarom erg belangrijk in de beoefening van boeddhisten. Dana staat voor: Vrijgevigheid, vriendelijkheid, openheid. Als je vrijgevig bent, zomaar zonder dat je er iets voor terugverwacht, heeft dat gevolgen. Je hoeft daar verder niets voor te doen. Vrijgevigheid is het tegengif voor begeerte (één van de vijf hindernissen en één van de onheilzame wortels in de boeddhistische beoefening).

Het is leuk na afloop nog even langs te gaan bij de zeehondencrèche of een wandeling te maken naar de waddenkust.