Tijd voor Jezelf

In de hectiek van alledag is het soms lastig om tijd voor jezelf te maken. Een drukke baan combineren met een gezin is topsport. Je hebt nauwelijks tijd voor sport en ontspanning laat staan voor jezelf.  

Bij Onthaastingsschip ’t Appeltje bieden we  je de unieke gelegenheid om bewustwording en ontspanning te combineren.

Bewustwording is de weg naar een Ontspannen Leven!

We beginnen met een kopje koffie of thee waarbij we kennis maken met elkaar en waarbij jij vertelt wat je bezig houdt en waar je tegenaan loopt op dit moment in je leven. Het delen van je verhaal geeft ruimte, het lucht op. Ik luister en geef feedback, daar waar nodig laat ik je andere invalshoeken zien.

Wat we daarna doen is geheel afhankelijk van jouw wensen. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met jouw.

Wat levert het op.

  • Rust in je hoofd
  • Ontspanning in je lichaam
  • Blijheid in je hart
  • Ruimte in je leven
  • Compleet nieuwe inzichten
  • Energie
  • Inspiratie

Hier vind je een prachtig geschreven ervaringsverslag van Rosa

Tijd voor Jezelf nodig? Kom een ochtend, een middag of een avond. En laat ontstaan wat er gezien wil worden in jou op dat moment.

Wat kost het.

Dana; het principe van vrijgevigheid. Het is mijn wens te leven in een wereld waarin we van elkaar leren en met elkaar delen; elkaar waarderen om wie we zijn.

Daarom is tijd voor jezelf gebaseerd op Dana. Aan het einde van het dagdeel bepaal jij wat je geeft.

Hier lees je mijn motivatie om voor dana te werken.

Dana is een systeem dat gebaseerd is op redelijkheid. Dana is een gift, geschonken vanuit het hart, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden.

Dana doet een appèl op eigen verantwoordelijkheid en redelijkheid. Eenvoudig uitgangspunt is: Je weet wat redelijk is en van daaruit doe je wat je kunt, niet meer en ook niet minder. Wat je doet, doe je graag en van harte, net zoals degenen die hun kennis en kunde met jou delen dat graag en van harte doen.

Het is afkomstig uit het Boeddhisme, het is één van de tien perfecties en wordt als eerste genoemd. Dana is daarom erg belangrijk in de beoefening van boeddhisten. Dana staat voor: Vrijgevigheid, vriendelijkheid, openheid. Als je vrijgevig bent, zomaar zonder dat je er iets voor terugverwacht, heeft dat gevolgen. Je hoeft daar verder niets voor te doen. Vrijgevigheid is het tegengif voor begeerte (één van de vijf hindernissen en één van de onheilzame wortels in de boeddhistische beoefening).

Of neem rechtstreeks contact op 06 54 30 8005