welkom

Graag wil ik me bij jullie introduceren.

YvonneYoga
Yvonne Coppens

Ik ben Yvonne Coppens, geboren in 1963 in Brabant. Opgegroeid aan de rand van het bos,  waarin ik als kind vele uren heb doorgebracht.; ponyrijdend, huttenbouwend, indiaantje spelend, sleetje rijdend, uren turend naar de wolken, en wat je allemaal nog meer doet als kind. Voor mij stond vast dat ik daar nooit weg zou gaan. Maar het leven gaat zoals het gaat en momenteel woon ik in Groningen  op een varend monument. Het water, de weidsheid van het Groninger land, een enorm contrast met  mijn jeugd.

Mijn leven is een groot bewustwordingsproces en graag wil ik jullie daar een stukje van laten meegenieten.

Toen ik in 1997 met yoga in aanraking kwam had ik al een aantal jaren de yoga sutras van Patanjali in mijn boekenkast staan. Ooit gekocht in de bibliotheek, je weet wel uit die bak met uitverkoop boeken, voor 3 gulden. Vaak had ik al geprobeerd er iets in te lezen maar ik raakte snel het spoor bijster.

In die tijd had ik een bloemenwinkel, waar steeds een mevrouw mij vertelde wat ik kon doen tegen koude handen en voeten; het werkte… Zij werd mijn eerste yogalerares.   Wat ik daar geleerd heb  en van mijn latere leraren  heeft mijn  leven totaal veranderd. Ik neem nu zelf beslissingen en weet dat ik verantwoordelijk ben voor mijn keuzes en mijn levensweg. Bewustwording in het dagelijks leven, is mijn streven. Niet star en dogmatisch maar speels en met een knipoog.

Inmiddels geef ik al vele jaren zelf les en begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en tijdens moeilijke periodes in hun leven. Ik vind het leuk mensen te laten ervaren dat ze zelf de veranderingen in hun leven kunnen aanbrengen  en daardoor een gelukkiger leven kunnen leiden.